Recepty > polévky > polévka z pórku s černým chlebem
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
400 g pórku, olej, 1,25 litru masového vývaru, 250 g brambor, sůl, pažitka, černý chléb
Recept na přípravu:
Rozehřejeme olej, na kterém osmahneme na tenká kolečka pokrájený pórek. Poté zalijeme masovým vývarem, osolíme a přidáme na kostičky nakrájené brambory. Vaříme doměkka.
Polévku podáváme s nakrájenou pažitkou a na kostičky nakrájeným a osmaženým černým chlebem.
Další recepty:
Bramborová polévka - brambory nakrájíme na kostičky...
Cibulačka z hovězího vývaru - zpěníme na půlměsíčky nakrájenou cibuli...
Zelné závitky - hlávku zelí uvaříme do poloměka...
Fazolová polévka - fazole necháme několik hodin bobtnat...
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky - pórek nakráníme, mrkev nastrouháme...
Zeleninový boršč - naklepané maso vložíme do hrnce...
chilli con carne - maso smícháme s nadrobno nakrájenou cibulí...
Kuřecí vývar s drobením - kuřecí stehna omyjeme...
Koprová kulajda - rambory nakrájíme na kostičky...
Bramborová kaše ze starších brambor.
Polévka z hub je připravena z vrchovaté lžičky drceného kmínu.
Sýrový závin z listového těsta, které rozválíme na obdélník.
Ruský boršč - hovězí maso vložíme do osolené vody...
Ochutnejte recept polévka z pórku s černým chlebem.