Recepty > polévky > polévka z rebarbory
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
375 g rebarbory, citronová kůra, citronová šťáva, 20 g bramborové moučky, cukr
Recept na přípravu:
Rebarboru nařežeme na plátky a necháme s cukrem a citronovou kůrou, která není chemicky ošetřena, vařit v litru vody do měkka. Bramborovou moučku smícháme s trochou studené vody a zavaříme. Po vyjmutí citrónové kůry ochutíme cukrem, citronovou šťávou a polévku z rebarbory podáváme teplou či studenou.
Další recepty:
Frankfurtská polévka do níž přidáme nakrájený párek.
Jemná cibulačka s vejcem.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a kořenovou zeleninou.
Houbová polévka na kyselo podle chuti dochutíme maggi.
Francouzská zeleninová polévka s na kostičky nakrájenými brambory.
Fazolačka kterou posypeme strouhaným sýrem.
Uzený vývar s kroupami osolíme dle individuální chuti.
Domácí klobásy pečeme dočervena.
Bramboračka s houbami vařená do změknutí brambor i hub.
Frankfurtská polévka s párkem nakrájeným na kolečka.
Vepřový vývar s kroupami do kterého přidáme předvařené kroupy.
Vegetariánská fazolačka
Ochutnejte recept polévka z rebarbory.