Recepty

Recepty > polévky > polévka z rybího filé dochucená citronovou šťávou

Polévka z rybího filé dochucená citronovou šťávou

Suroviny potřebné pro přípravu:

2 lžíce másla, lžíce hladké mouky, 1,25 litru vody, 200 g rybího filé, vegeta, citronová šťáva, sůl, petrželka

Recept na přípravu:

Z poloviny másla a z mouky si připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji vodou a povaříme. Na zbylém másle osmahneme filé, pokrájíme na kousky a vložíme do polévky. Krátce povaříme a polévku z rybího filé dochutíme vegetou, citronovou šťávou, osolíme ji a doplníme nakrájenou petrželkou.

Další recepty:
Zeleninová polévka s játrovými knedlíčky kterou rozmixujeme.
Kuřecí vývar s drobením zdobíme zelenou petrželkou.
Hovězí maso na houbách zalijeme zakysanou smetanou.
Kuřecí kousky s nivou a brambory.
Máslové noky do polévky necháme povařit.
Bačovská polévka chutná s chlebem.
Staročeská bramboračka do které vklepneme žloutky.
Bílá bramboračka do které vmícháme bramborovou kaši.
Španělská česnečka s rajčaty.
Francouzská bramboračka z brambor.
Špenátová polévka se žampiony z mražených špenátových listů.
Rychlá česnečka s osmaženými kostičkami housky.
Česnečka se sýrem který nastrouháme.
Polévka z rybího filé

Recepty
Motto

Polévka z rybího filé dochucená citronovou šťávou má své chuťové kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.