Recepty > polévky > polévka z rýže s celerem
Suroviny potřebné pro přípravu:
100 g rýže, 2 lžíce sušeného droždí Tebi, polovina malého celeru, mořská sůl, petrželová nať, 50 g naklíčených slunečnicových semen, polévková lžíce slunečnicového oleje, 1 litr vody
Recept na přípravu:
Rýži s nakrájeným celerem uvaříme doměkka. Do chladnoucí polévky na talíři vmícháme droždí, olej a sůl. Polévku posypeme naklíčenými semeny a posekanou petrželovou natí.
Další recepty:
Vločková polévka s mrkví a bílým jogurtem.
Jemná cibulačka s nakrájenou pažitkou.
Ruský boršč se lžicí zakysané smetany.
Čínská rýže se hodí pro konzumaci hůlkami.
Cibulačka z červené cibule se zapečenými sýrovými toustíky.
Kuřecí vývar s noky ozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Fazolačka se zelím ozdobíme ji lžící smetany.
Polévka z chřestu kterou zjemníme cukrem.
Zelňačka z kysaného zelí se smetanou.
Bramboračka s houbami dochucená drceným kmínem.
Krupicová polévka s vajíčkem a strouhaným sýrem.
Mléčná rýže se lžicí smetany.
Bramborová česnečka se střídkou chleba.
Polévka z rýže
Polévka z rýže s celerem přináší na talíře svoji chuť.