Recepty

Recepty > polévky > polévka z tresčího filé

Polévka z tresčího filé recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

400 g filé z tresky, 2 cibule, 2 brambory, 2 lžíce čočky, 2 lžíce hrachu, 2 lžíce fazolí, feferonka, bobkový list, 1/2 lžičky mletého nového koření, 1/2 lžičky chilli nebo pálivé papriky, 1/2 lžičky tlučeného kmínu, 1/2 lžičky tlučeného hřebíčku, trocha másla na smažení, sůl

Recept na přípravu:

Tresčí filé nakrájíme na kousky a mírně osolíme. Osmažíme ji na másle po obou stranách zároveň s drobně nakrájenou cibulkou. Pak zalijeme horkou vodou, přidáme nakrájené brambory, přes noc máčené luštěniny a všechny ostatní ingredience. Vaříme doměkka a případně přisolíme nebo dochutíme citronovou šťávou.

Další recepty:
Sýrová omáčka s těstovinami kterou vaříme, dokud se sýr nerozpustí.
Cibulačka z červené cibule se sýrovými toustíky.
Česnečka se sýrem a šunkou k nimž vložíme prolisovaný česnek.
Krémová bramboračka s osmaženou bramborou.
Kulajda s koprem a vejci pokud ji máme radši sladší, přidáme cukr.
Krémová zelňačka s pokrájenou petrželkou.
Zelňačka s fazolemi do které přilijeme šlehačku.
Sýrová polévka s bramborem posypaná nastrouhaným eidamem.
Rybí placičky smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.
Halászlé z ryb.
Polévka šči společně podáváme omáčník s mírně kyselou smetanou.
Houbovka se smetanou a pečivem.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky kterou podáváme s bílým pečivem.
Rybí polévka z filé

Recepty
Motto

Ochutnejte recept polévka z tresčího filé.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.