Recepty

Recepty > polévky > polévka z uzeného masa s rýží

Polévka z uzeného masa s rýží

Suroviny potřebné pro přípravu:

300 g uzeného masa, 1 sáček předvařené rýže, 1 cibule, mražená zeleninová směs na polévku, sůl, Podravka, 1 vejce

Recept na přípravu:

Uzené maso vložíme do hrnce s vodou, když voda začne vařit, slijeme a maso vložíme do čisté, vroucí vody, osolíme, přidáme pokrájenou cibuli a vaříme do měkka. Maso vyjmeme. Do vývaru dáme zeleninovou směs na polévku, předvařenou rýži ze sáčku a dochutíme Podravkou. Vaříme asi 15 min. (až je rýže měkká). Uvařené maso pokrájíme na malé kousky a vložíme zpět do polévky. Za stálého míchání přidáme vajíčko, necháme přejít varem a můžeme podávat.

Další recepty:
Rychlá česnečka s osmaženými kostičkami housky.
Krémová zelňačka do které přidáme drcený česnek a smetanu.
Rychlá česnečka se sýrem a topinkou.
Smetanová omáčka s krabími tyčinkami do níž přidáme koření tzatziky.
Hovězí na česneku vaříme do změknutí masa.
Houbové karbanátky se slaninou smažíme je po obou stranách.
Polévka z uzeného masa ke které přidáme uvařené kroupy.
Bramboračka s houbami je vařená do změknutí brambor i hub.
Rajská polévka z protlaku se zavařenými těstovinami.
Bramboračka s kroupami do níž vmícháme posekanou petrželovou nať.
Zelňačka s pohankou kterou vaříme do změknutí.
Vývar z uzeného masa se zeleninou uvaříme do měkka.
Rajská polévka s ovesnými vločkami kterou ozdobíme kysanou smetanou.
Polévka z uzeného masa s kořenovou zeleninou

Recepty
Motto

Polévka z uzeného masa s rýží přináší na talíře svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.