Recepty

Recepty > polévky > polévka ze zvěřiny

Polévka ze zvěřiny recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

odřezky a kosti ze zvěřiny, 5 hrnků vody, 3 kuličky pepře, 3 kuličky nového koření, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 1/2 hrnku čerstvých hub, 1 silnější plátek uzeného sýra, 1/2 hrnku nakrájené kořenové zeleniny, 1 lžíce sádla, sůl, pepř

Recept na přípravu:

Maso a kosti vložíme do studené vody, přidáme pepř, nové koření, sůl, celou cibuli a celé stroužky česneku. Vaříme, až je maso měkké. Polévku přecedíme. Maso nakrájíme na malé kousky a vložíme je zpět do vývaru. Houby nakrájené na plátky a zeleninu na kostičky osmahneme na sádle, přidáme do polévky a ještě krátce vaříme. Do hotové polévky zamícháme strouhaný uzený sýr.

Další recepty:
Česnečka se sýrem a šunkou kterou zjemníme lžíčkou másla.
Žampionová polévka s celerem.
Čínská krabí polévka z krabího masa.
Kotlety se sýrem k nimž je vhodná rýže nebo hranolky.
Zelňačka s klobásou a uzeným masem nakrájeným na kousky.
Boršč bez masa z tofu.
Kuřecí játra s jogurtem, bramborovou kaší nebo rýží.
Zelňačka s klobásou duchucená cukrem.
Piškotový svítek nakrájíme na kostičky.
Cibulačka s červeným vínem a lžicí zakysané smetany.
Smetanová žampionová polévka kterou zjemníme smetanou.
Kuřecí vývar s nudlemi dochutíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Žampionový krém dochutíme podle potřeby.
Zelňačka s klobásou a houbami

Recepty
Motto

Ochutnejte recept polévka ze zvěřiny.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.