Recepty

Recepty > polévky > polévkové nočky přímo hedvábné

Polévkové nočky přímo hedvábné recept

Suroviny potřebné pro přípravu:

Potřebné suroviny jsou napsány v recepru.

Recept na přípravu:

Umícháme kousek dobrého čerstvého másla se žloutky, pak přidáme mouku, podle potřeby trošku mléka, osolíme, vypracujeme a nakonec zlehka vmícháme z bílků tuhý sníh. Lžičkou vykrajujeme malé nočky a zaváříme do vařící polévky.

Další recepty:
Zelňačka z čerstvého zelí s nastrouhaným bramborem.
Chřestový krém vaříme 10 minut.
Ukrajinský boršč z hovězího masa.
Hovězí vývar se zeleninou a zavářkou.
Rajská polévka s nočky které zavaříme.
Houbová polévka se smetanou ozdobená petrželí.
Zelňačka s klobásou ke které můžeme přidat cukr.
Sedmihradské zelí zapékáme.
Polévka z hlávkového zelí smetanu k ní podáváme zvlášť na misce.
Masové kuličky v rajské omáčce podáváme s vhodnou přílohou.
Fazolačka s uzeným masem a brambory.
Omáčka na špagety z rajčat a zeleniny.
Sýrové nočky do polévky se hodí také do vývarů.
Bramboráky se zelím

Recepty
Motto

Polévkové nočky přímo hedvábné přináší na české talíře svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.