Recepty > ryby > pomazánka z makrely
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 uzená makrela, 100g taveného sýra, 100-125g změklého másla, 2 vařená vejce, 1 cibule, 3-4 sterilované okurky, sůl, 2 lžičky hořčice
Postup přípravy:
Z makrely odstraníme kosti a kůži, nakrájíme nadrobno, přidáme sýr a máslo a dobře rozetřeme - spojíme s makrelou. Poté přidáme nadrobno nakrájené okurky, cibuli, vejce, hořčici, promícháme a podle chuti dosolíme. Necháme v lednici proležet.
Pomazánku z makrely mažeme na pečivo i na chléb.
Další recepty:
Uzená polévka s rýží do které můžeme přidat obrané maso.
Jednohubky s rybí pomazánkou do kterých vpíchneme párátko.
Krabí pomazánka s ananasem chutná na chlebu.
Romadúr pomazánka s trochou mléka.
Krabí salát z tyčinek promícháme.
Losos na másle si ponechá svojí růžovou barvu.
Ryby nakládané na kyselo v octu.
Čínská krabí polévka je připravená z krabů, které si předem uvaříme zvlášť.
Krkonošské kyselo podáváme s uvařenými brambory.
Pečený losos na másle ozdobený zelenou petrželí.
Grilované makrely během grilování otočíme.
Marinovaný kapr je nechaný 2 dny proležet.
Marinovaný losos s koprem ozdobený citronem.
Hermelínová pomazánka recept
Recept, podle kterého připravíte jídlo pomazánka z makrely.