Recepty > ryby > pomazánka z rybího file
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 kg rybího file, 1 bílý jogurt nebo zakysaná smetana, 3-4 lžíce majolky, citronová šťáva podle chuti, sůl podle chuti
Postup přípravy:
Rybí file uvaříme, nejlépe v páře (nebo v osolené vodě). Necháme vychladnout, rozmačkáme a odstraníme kostičky. Přidáme ostatní suroviny, promícháme a dochutíme. Pomazánku z rybího file necháme proležet v lednici.
Další recepty:
Pomazánka z makrely se sýrem.
Marinovaný kapr je nechaný 2 dny proležet.
Marinovaný losos s koprem ozdobený citronem.
Čínská krabí polévka je připravená z krabů, které si předem uvaříme zvlášť.
Uzená polévka s rýží do které můžeme přidat obrané maso.
Losos na másle si ponechá svojí růžovou barvu.
Grilované makrely během grilování otočíme.
Krabí pomazánka s ananasem chutná na chlebu.
Jednohubky s rybí pomazánkou do kterých vpíchneme párátko.
Romadúr pomazánka s trochou mléka.
Ryby nakládané na kyselo v octu.
Krabí salát z tyčinek promícháme.
Linecký mřížkový koláč s tvarohem pečeme na 170 °C asi hodinu.
Hermelínová pomazánka recept
Recept, podle kterého připravíte jídlo pomazánka z rybího file.