Recepty

Recepty > ryby > pomazánka z tresčích jater s paprikou

Pomazánka z tresčích jater s paprikou

Suroviny potřebné pro přípravu:

100g másla, 100g tresčích jater, 1 cibule, 1 menší slovenská paprika, 2 vařená vejce, citronová šťáva, sůl

Postup přípravy:

Máslo ušleháme s tresčími játry a přidáme všechny ostatní suroviny nakrájené nadrobno. Podle chuti přisolíme a ochutíme citronovou šťávou.

Pomazánku z tresčích jater s paprikou mažeme na chléb a pečivo.

Další recepty:
Linecký mřížkový koláč s tvarohem pečeme na 170 °C asi hodinu.
Pomazánka z makrely se sýrem.
Marinovaný kapr je nechaný 2 dny proležet.
Ryby nakládané na kyselo v octu.
Marinovaný losos s koprem ozdobený citronem.
Čínská krabí polévka je připravená z krabů, které si předem uvaříme zvlášť.
Uzená polévka s rýží do které můžeme přidat obrané maso.
Grilované makrely během grilování otočíme.
Losos na másle si ponechá svojí růžovou barvu.
Krabí pomazánka s ananasem chutná na chlebu.
Jednohubky s rybí pomazánkou do kterých vpíchneme párátko.
Romadúr pomazánka s trochou mléka.
Krabí salát z tyčinek promícháme.
Jednohubky s tresčími játry

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíte jídlo pomazánka z tresčích jater s paprikou.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.