Recepty

Recepty > vánoční cukroví > pomeranče máčené v čokoládě

Pomeranče máčené v čokoládě recept

Potřebné suroviny:

2 velké pomeranče, 100 g čokolády, šlehačka, 100 g másla

Postup přípravy:

Oloupané pomeranče rozdělte na dílky, které namáčejte v rozpuštěné čokoládě s máslem. Nechte na alobalu oschnout. Před podáváním je zdobte šlehačkou.

Další recepty:
Pracny vánoční cukroví potřebují proležet v chladnu.
Plněné čokoládové košíčky zdobíme lískovým ořechem.
Nadýchaný perník nejen na vánoce.
Ořechová srdíčka nechte 2 dny odležet.
Jablkový salám obalíme cukrem.
Kuličky z piškotů vytváříme z hmoty.
Kokosové kuličky se sušeným mlékem obalujeme v kokosové moučce.
Nepečené oříškové kuličky necháme ztuhnout.
Ořechové pusinky spíše sušíme než pečeme.
Nepečená kokosová roláda přelitá čokoládovou polevou.
Jemné kokosové vánoční cukroví můžeme cukroví ozdobit polevou.
Oříškové kuličky s kouskem kandovaného ovoce.
Vánoční kokosky ze Salka 7 minut pečeme.
Piškotový svítek

Recepty
Motto

Tuto pochoutku přináší recept pomeranče máčené v čokoládě.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.