Recepty

Recepty > omáčky > pomerančová omáčka ke zvěřině

Pomerančová omáčka ke zvěřině recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

lžíce másla, lžíce hladké mouky, 250 ml vývaru, 150 ml bílého vína, 2 pomeranče, 1 citron, sůl, lžička cukru

Jak připravit tento recept:

Rozehřejeme máslo, přisypeme mouku a připravíme si jíšku, kterou zředíme vývarem a vínem a 20 minut povaříme. Poté přilijeme citronovou šťávu, vmícháme nastrouhanou kůru z citronu, osolíme a dosladíme podle chuti. Pomerančovou omáčku podáváme ke zvěřině.

Další recepty:
Rajčata plněná mletým masem upečeme v předehřáté troubě.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Dršťková polévka z hub s pečivem.
Omáčka z hřibů se zakysanou smetanou.
Citronový bešamel ke kterému vmícháme vaječný žloutek.
Smaženice z hub s chlebem.
Palačinky naplněné libovolnou sladkou nebo slanou náplní.
Zapečené lasagne s mletým masem a bešamelem dopečeme do mírného zezlátnutí povrchu.
Zapečené palačinky plněné kuřecím masem podáváme se zeleninou.
Gulášová polévka z mletého masa kterou podle potřeby dochutíme polévkovým kořením.
Brusinková omáčka ke zvěřině do které vmícháme smetanu.
Pomerančová omáčka na palačinky z medu.
Kuřecí srdíčka na smetaně krátce prohřejeme.
Pomerančová omáčka

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje pomerančová omáčka ke zvěřině a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.