Recepty > omáčky > pomerančová omáčka s kari
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
125 g majonézy, 2 lžíce smetany, kůra z 1 pomeranče, 3 lžíce pomerančové šťávy, polovina lžičky kari koření, sůl, 2 lžíce jablečného protlaku
Jak připravit tento recept:
Majonézu smícháme s ostatními přísadami a vymícháme hladkou omáčku, kterou před podáváním vychladíme. Omáčku podáváme k na různé způsoby připravenému masu.
Další recepty:
Hovězí na česneku vaříme do změknutí masa.
Chilli con carne nakonec krátce prohřejeme.
Vepřové koleno na červeném víně vyjmeme a naporcujeme.
Bavorská svíčková které dodají chuť brusinky.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Koprová polévka s houbami okyselená octem.
Hlíva ústřičná s těstovinami dusíme s malým množstvím tekutin.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Kari rizoto zahušťujeme solamylem.
Bramborový guláš s fazolemi podáváme s chlebem.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Angreštová polévka podávaná vychladlá.
Falešná svíčková na smetaně s citronovou šťávou nebo octem.
Polská omáčka
Dozvíte se zde, jak se připravuje pomerančová omáčka s kari a recept na přípravu.