Recepty

Recepty > polévky > pórková polévka s osmaženým rohlíkem

Pórková polévka s osmaženým rohlíkem recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 pórek, 1 masox, polovina zeleninové kostky, 2 lžíce mouky, 2 tvrdší rohlíky, 3 dkg másla, cibulka, hrst mražené zeleniny, sůl, pepř, zelená petrželka, pažitka

Recept na přípravu:

Na rozehřátém másle osmažíme do hněda nakrájenou cibulku, zasypeme moukou a připravíme si jíšku. Zalijeme 1,5 litru vody, vložíme nakrájenou zeleninu a pórek, masox, zeleninovou kostku, špetku pepře a 15 minut povaříme. Nakonec vložíme nadrobno posekanou petrželku s pažitkou a dosolíme. Na talíři přidáme na másle osmažený, na kostičky nakrájený rohlík.

Další recepty:
Krémová zelňačka s osmaženou houskou.
Francouzská bramboračka s nadrobno nasekanou petrželkou nebo pažitkou.
Česnečka s bramborem a opečeným chlebem.
Pórková polévka s vajíčkem kterou ozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Polévka z uzeného kolena se zakysanou smetanou.
Kuřecí roláda s vajíčky pečená v alobalu.
Pórková polévka pro děti rozmixovaná.
Bramboračka s houbami a drceným kmínem.
Kyselo s houbovo-vaječnou směsí.
Jemná cibulačka s mlékem a rozšlehaným vejcem.
Rychlá česnečka s osmaženými kostičkami housky.
Francouzská pórková polévka

Recepty
Motto

Ochutnejte recept pórková polévka s osmaženým rohlíkem.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.