Recepty

Recepty > omáčky > přední hovězí guláš

Přední hovězí guláš

Suroviny potřebné pro přípravu:

Množství na 6 porcí: 1 lžička majoránky, 1 lžička mleté sladké papriky, 1 kostka masoxu, 1 lžička mleté pálivé papriky, 750 g hovězího předního, 3 cibule, 5 stroužků česneku, 4 lžíce sádla na smažení, 1 lžička drceného kmínu, sůl

Jak připravit tento recept:

Na rozehřátém sádle necháme v papiňáku zesklovatět nadrobno pokrájenou cibulku, přidáme sladkou papriku a půl minutky osmahneme. Přidáme na kostky nakrájené přední hovězí maso a opékáme, dokud se nezatáhne. Když pronikavě voní a pouští šťávu, osolíme, opepříme a přidáme kmín. Základ podlijeme vodou, důkladně promícháme a dusíme v papiňáku. Přibližně za 30 minut máme maso měkké. Přidáme vroucí vodu s rozpuštěným masoxem a dále povaříme již odkryté. Do vařícího se guláše přidáme předem přichystanou jíšku. Přidáme prolisovaný česnek a majoránku.

Hovězí guláš podáváme s houskovým knedlíkem. Guláš můžeme ozdobit jemně krájenou cibulkou na kolečka.

Další recepty:
Svíčková z králíka se zeleninou.
Tatarka z jogurtu kterou dobře promícháme.
Hovězí guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem.
Tatarka z cukety vše rozmixujeme dohladka.
Boloňské špagety na které přidáme tymián a bazalku.
Kuřecí kapsa se žampiony vaříme 5 minut.
Hovězí guláš z kližky dochutíme majoránkou.
Tatarka z majolky dochucená solí a pepřem.
Hamburská omáčka chutná s houskovým knedlíkem.
Svíčková z králíka pečená v troubě pečená.
Tatarka z kysané smetany, okurky a hořčice.
Černá omáčka je tradiční staročeský vánoční recept.
Černá omáčka s uzeným masem a bramborovým knedlíkem.
Hovězí zadní guláš

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje přední hovězí guláš a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.