Recepty

Recepty > játra > přírodní drůbeží játra

Přírodní drůbeží játra

Potřebné ingredience:

Množství na 3 porce - 500g drůbežích (kuřecích nebo krůtích) jater, olej, kečup, plnotučná hořčice, grilovací koření, sůl

Postup přípravy:

Játra vložíme na rozpálený olej, trochu osolíme a posypeme špetkou grilovacího koření a každý kousek potřeme kečupem a hořčicí. Játra otočíme a postup zopakujeme. Když jsou játra z jedné strany hotová, obrátíme je a dopečeme i z druhé strany.

Přírodní drůbeží játra podáváme s vařenými brambory, bramborovou kaší, hranolkami apod.

Recepty na další jídla:
Kuřecí játra na slanině pokud je potřeba dosolíme.
Drůbeží játrová paštika kterou vložíme do nádobek.
Kuřecí játra na červeném víně přelijeme trochou vody a podusíme.
Pečené jitrnice osmažíme dozlatova ze všech stran.
Drožďové knedlíčky do polévky které zaváříme.
Kuře na paprice se smetanou podáváme s knedlíky nebo s těstovinami.
Polévka ze zvěřiny do níž zamícháme strouhaný uzený sýr.
Drůbeží játra Stroganov posypeme nakrájeným koprem.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou posypeme parmezánem.
Drožďová zavářka do polévky má konzistenci středně hustého těstíčka.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky kterou podáváme s bílým pečivem.
Vaječný svítek do polévky

Recepty
Motto

Přírodní drůbeží játra přichází na talíře českých jedlíků.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.