Recepty > omáčky > provensálská omáčka s žampiony
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
polovina cibule, 3 rajčata, olivy, česnek, provensálské koření, tabasco, polovina papriky, pepř, sůl, žampiony, 1 dcl červeného vína
Jak připravit tento recept:
Zpěníme cibulku, zaprášíme paprikou, přidáme žampiony, osmažíme, přilijeme červené víno, povaříme, přidáme nasekaná rajčata, olivy a česnek, zbytek ingrediencí a vaříme 15 minut do zhoustnutí. Provensálská omáčka s žampiony se hodí na těstoviny.
Další recepty:
Angreštová polévka podávaná vychladlá.
Cibulová polévka se sýrem nastrouhaným.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Vepřové koleno na červeném víně vyjmeme a naporcujeme.
Falešná svíčková na smetaně s citronovou šťávou nebo octem.
Bavorská svíčková které dodají chuť brusinky.
Hovězí na česneku vaříme do změknutí masa.
Chilli con carne nakonec krátce prohřejeme.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Kuřecí polévka se žampiony a drobně pokrájenou pažitku.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Kari rizoto zahušťujeme solamylem.
Zelná polévka s uzeným masem dochutíme a podáváme.
Cibulová omáčka
Dozvíte se zde, jak se připravuje provensálská omáčka s žampiony a recept na přípravu.