Recepty

Recepty > ryby > pstruzi s mandlovou nádivkou

Pstruzi s mandlovou nádivkou

Suroviny potřebné pro přípravu:

4 vykuchaní pstruzi, sůl, olej, několik mandlových lupínků
Mandlová nádivka: 200g strouhanky, mletý pepř, sůl, 2 lžíce másla, 4 lžíce mléka, 1 malá cibule, čerstvý libeček a petrželka, 100g mandlí

Postup přípravy:

Mandle spaříme, oloupeme a umeleme, cibuli, libeček a petrželku nadrobno nasekáme a smícháme s ostatním na nádivku. Pstruhy naplníme, zabalíme do vymazaného a několika plátky mandlí posypaného alobalu a grilujeme 10 minut z každé strany.

Další recepty:
Grilovaný hermelín s brusinkovou omáčkou a zeleninovým salátem.
Žraločí steak z filetů.
Vánoční kapří polévka z hlav a vnitřností.
Krémová rybí polévka s omeletkami.
Rybí polévka z pstruha s osmaženou žemlí.
Aljašská treska na másle přelitá výpekem.
Ryby nakládané na kyselo v octu.
Úhoř na másle zalitý vínem.
Pečený losos s vařenými brambory jako přílohou.
Rybí karbanátky osmahneme dozlatova.
Štika na másle osmažená dozlatova.
Žampionová polévka se zeleninou a kostičkami rohlíků.
Kapr na grilu potřeme a grilujeme.
Grilované kuře s nádivkou

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíte pokrm pstruzi s mandlovou nádivkou.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.