Recepty podle kterých připravíte jídla, po kterých se jedlík oblízne.
Polévka z ředkviček s osmaženou houskou.
Polévka z řapíkatého celeru s hráškem doplníme ji osmaženou houskou a slaninou.
Jak uvařit ruský boršč - hovězí maso uvaříme v osolené vodě doměkka...
Polévka z řapíkatého celeru s cizrnou a kuskusem na talíři ozdobíme celerovými lístky.
Rychlíková polévka - na rozpuštěné máslo si dáme opražit krupičku...
Polévka z rybího filé - kousky rybího filé rychle osmažíme na rozpáleném oleji...
Polévka z masáků - houby nakrájíme a povaříme ve vývaru asi 8 minut...
Tradiční ruský boršč - nejprve si připravíme vývar...
Polévka z růžičkové kapusty a zelených fazolek - kapustičky si překrojíme na poloviny, mrkev na kolečka a konzervu fazolek propláchneme...
Polévka z růžičkové kapusty se zakysanou smetanou - cibuli orestujeme na oleji a přidáme i překrájené kapustičky...
Rohlíková polévka - rohlík nakrájíme na kostičky...
Boršč s kuřecím masem - kuře zalijte dostatečným množstvím vody...
Polévka wonton - mrkev nakrájíme na tenké proužky nebo nahrubo nastrouháme...
Houbová kulajda s koprem - nejdříve dáme do hrnce sušené houby a povaříme...
Okurková polévka - omyté okurky oloupeme, nakrájíme a vložíme do mixéru...
Česnečka se sýrem a pórkem - v pánvi na lžíci sádla osmahneme nakrájený pórek...
Cibulová polévka pro náročné jedlíky - ve velkém hrnci osmažíme na rozehřátém oleji nakrájenou cibuli dozlatova...
Kotlíková polévka s červeným vínem - hovězí maso nakrájíme na kousky...
Gulášová kotlíková polévka - maso omyjeme, nakrájíme na kostky...
Boršč z uzeného masa s kostí - základem boršče je dobrý masový vývar, na který použijeme uzené maso s kostmi...
Bramboračka z hub - čistě oprané, oloupané brambory nakrájíme na kostičky...
Hladká ančka - do hrnce dáme vařit osolenou vodu...
Ruský boršč bez masa - v hrnci zahřejeme olej...
Bulharská rýžová polévka - na kusy nasekané maso vložíme do vlažné osolené vody a vaříme...
Sváteční polévka s játrovými knedlíčky - dáme si vařit 2,5 l vody, osolíme lžící soli...
Zelňačka s uzeným - cibuli nakrájíme nadrobno, přidáme kmín...
Pórkovka s houbami - z másla a mouky připravíme světlou jíšku...
Dršťková polévka z masáků které sloupneme, nakrájíme...
Česnečka s brambory a sýrem - nadrobno pokrájenou cibuli orestujeme na rozpáleném sádle...
Jednoduchá zelňačka s uzeným - cibuli nakrájíme nadrobno, posypeme kmínem...
Kmínová polévka s vaječnými kousky - na rozehřáté máslo nasypeme kmín a krupici...
Klasický ruský boršč - maso vložíme do studené vody a vaříme do změknutí masa...
Petrova houbovka se zeleninou - do hrnce dáme trošku oleje...
Kotlíková gulášová polévka - hovězí maso omyjeme, nakrájíme na kostky...
Dršťkovka z ovesných vloček nakonec posypeme nasekanou pažitkou.
Pórkovka s vajíčkem - pórek nakrájíme na drobná kolečka...
Postup podle kterého se vaří ruský boršč - každou porci ozdobíme při podávání kopečkem zakysané smetany.
Zelňačka z bílého zelí s klobásou - cibuli nakrájíme na kostičky...
Bramboračka se dvěma lžicemi krup - na rozehřátém másle zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli...
Gulášová polévka z hovězího masa s brambory kterou podáváme s pečivem.
Ruský boršč s mletým masem - do vody vložíme mleté maso rozdělené na kousky...
Rýžová polévka se strouhaným eidamem kterou ji posypeme.
Rychlá polévka s vajíčkem a perželí - na másle připravíme světlou jíšku...
Polévka z kapra - očistěné hlavy z kapra vložíme do hrnce...
Ovarová polévka - očištěné, opálené, opláchnuté koleno vložíme do studené vody...
Smetanová kulajda - houby zalijeme vodou a necháme několik hodin namočené...
Originál ruský boršč dochutíme citronovou šťávou, polévkovým kořením a dosladíme cukrem.
Polévka z chleba - do hrnce dáme chléb a zeleninu...
Dobrý ruský boršč - maso zalijeme dostatečným množstvím studené vody...
Chutná bramboračka - na rozehřátém másle orestujeme zeleninu...
Polévky 10 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40