Recepty > omáčky > ragú s tempehem
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
mrkev, cibule, tempeh, pohanka, brokolice, červená řepa
Jak připravit tento recept:
Na rozehřátém oleji osmažíme mrkev, cibuli a uzený tempeh (sůl, sojová omáčka). Obilovina: pohanka. Pickles z mrkve, činského zelí a daikonu, salát z červené řepy s křenem, blanšírovaná brokolice, zelená petrželka.
Další recepty:
Pyré z cizrny necháme odležet.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Kuřecí srdíčka na smetaně krátce prohřejeme.
Polévka z červené řepy kterou podáváme se šťouchanými brambory.
Koprová polévka s houbami a strouhaným eidamem.
Smetanová křenová omáčka s knedlíkem.
Zelné závitky s chlebem jako přílohou.
Koprová omáčka se smetanou.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou a vařenými brambory.
Polévka z dýně hokkaido ozdobená lžicí zakysané smetany.
Bramborová kaše s mlékem.
Kuřecí ragú
Dozvíte se zde, jak se připravuje ragú s tempehem a recept na přípravu.