Recepty

Recepty > ryby > ragú z ryb v troubě

Ragú z ryb v troubě

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 kg rybího filé nebo filetů z tresky, sůl, mletý pepř, 4-5 stroužků česneku, 4-5 cibulí, cca 6 lžic oleje, 2 lžíce nasekané petrželky, 2-3 lžíce rajčatového protlaku, 1 dl bílého vína

Postup přípravy:

Porce rybího masa z obou stran osolíme a opepříme mletým pepřem. Na dno pekáčku dáme olej, polovinu nahrubo pokrájené cibule, naskládáme ryby, vsypeme nasekanou petrželku, nadrobno nasekaným česnekem, zbytkem cibule, pocákáme rajčatovým protlakem, podlijeme bílým vínem a vložíme do trouby vyhřáté na 220 °C. Pokud rybí maso pustí málo šťávy, podle potřeby během pečení trochu podlijeme vodou. Pečeme, až je ryba hodně měkká a rozsýpá se - obracečkou směs několikrát překrájíme a promíchneme a podáváme.

Ragú z ryb v troubě podáváme s pečivem nebo brambory jako přílohou.

Další recepty:
Pečený losos s vařenými brambory jako přílohou.
Polévka z krabích tyčinek posypaná při podávání lístky bazalky.
Aljašská treska na másle přelitá výpekem.
Rybí polévka z pstruha s osmaženou žemlí.
Grilované makrely během grilování otočíme.
Zeleninová polévka s ovesnými vločkami a nadrobno nasekanou petrželkou.
Vánoční kapří polévka recept na přípravu pochoutky na štědrodenní stůl.
Pikantní zelňačka s klobásou.
Ryby nakládané na kyselo v octu.
Cibule smažená dorůžova.
Segedínský guláš se zelím.
Kapr v alobalu na grilu chutná se zeleninovou přílohou.
Úhoř na másle zalitý vínem.
Recept na kuřecí ragú

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíte pokrm ragú z ryb v troubě.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.