Recepty

Recepty > kuře > rajčata plněná krémem z drůbků

Rajčata plněná krémem z drůbků

Potřebné suroviny:

200 g uvařených vykostěných drůbků (játra, srdíčko, křídla...), 40 g slaniny, 2 vejce, 50 g cibule, 200 g sterilovaného hrášku, 4 větší nebo 8 malých rajčat, zelená petrželka a citron na ozdobu

Postup přípravy:

Drůbky umeleme, přidáme předem nakrájenou a rozškvařenou slaninu, natvrdo uvařená, oloupaná a nadrobno nakrájená vejce. Cibuli nakrájíme také nadrobno, přidáme odkapaný hrášek a podle chuti dosolíme. Dobře promícháme, omytá rajčata skrojíme, vydlabeme vnitřek, osolíme a naplníme míšeninou. Přikryjeme skrojeným vrškem rajčete a ozdobíme.

Další jídla:
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Křenová pěna kterou naplníme do kelímků.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Hermelínová pomazánka se salámem a vejci.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Pečená krůtí stehna recept na přípravu.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Rybí pěna ze šprotů na chleba.
Drůbeží rizoto z dlouhozrnné rýže.
Kuřecí salát s broskví podáváme s pečivem.
Marinované kuře s bramborem.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Chřestový krém

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla rajčata plněná krémem z drůbků přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.