Recepty

Recepty > omáčky > rajčatová omáčka na kterou použijeme čerstvá rajčata

Rajčatová omáčka na kterou použijeme čerstvá rajčata recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 větší rajče, polovina konzervy rajského protlaku, 1 malá cibule, sůl, bazalka, cukr, pepř, skořice

Jak připravit tento recept:

Rajčata nakrájíme na menší kousky, cibuli na středně velké kousky, obojí chvilku s kořením podusíme na olivovém oleji a když cibule lehce zežloutne, přidáme protlak. Čím déle budeme směs dusit, tím méně budou kousky rajčat v omáčce znát. Záleží na vaší chuti. Podáváme s těstovinami a parmezánem.

Další recepty:
Cibulová polévka se sýrem nastrouhaným.
Chilli con carne nakonec krátce prohřejeme.
Zelná polévka s uzeným masem dochutíme a podáváme.
Angreštová polévka podávaná vychladlá.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Vepřové koleno na červeném víně vyjmeme a naporcujeme.
Falešná svíčková na smetaně s citronovou šťávou nebo octem.
Bavorská svíčková které dodají chuť brusinky.
Hovězí na česneku vaříme do změknutí masa.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Kuřecí polévka se žampiony a drobně pokrájenou pažitku.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Kari rizoto zahušťujeme solamylem.
Cibulová omáčka

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje rajčatová omáčka na kterou použijeme čerstvá rajčata a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.