Recepty > omáčky > rajčatová omáčka s černými olivami na špagety
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 sklenice černých oliv bez pecek, 1 cibule, 300 g rajčat, olivový olej, 1 stroužek česneku, pepř, sůl
Jak připravit tento recept:
Rajčata nakrájíme a česnek prolisujeme. Cibuli nakrájíme na kostičky a orestujeme na olivovém oleji, přidáme nakrájená rajčata, černé olivy a česnek. Chvíli restujeme, okořeníme a necháme asi 5 minut pod pokličkou podusit.
Podáváme na špagety a posypeme nastrouhaným sýrem.Další recepty:
Kuřecí nudličky s ananasem podáváme s vařenou neochucenou rýží.
Čatní z cukety obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.
Dýňová polévka se zázvorem posypaná nalámanými sušenkami.
Rýžová kaše s meruňkami i se šťávou.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Jahodová polévka s kouskem pomerančové kůry.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Špagety Carbonara česky uhlířské.
Meruňková omáčka k masu kterou dochutíme a necháme vychladnout.
Jahodové knedlíky polijeme rozpuštěným máslem.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Tvarohové knedlíky s broskvemi pokapeme trochou rozpuštěného tuku.
Francouzská cibulačka s vínem a sýrem.
Boloňská omáčka na špagety
Dozvíte se zde, jak se připravuje rajčatová omáčka s černými olivami na špagety a recept na přípravu.