Recepty

Recepty > omáčky > rajská omáčka z konzervovaného protlaku

Rajská omáčka z konzervovaného protlaku recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

50 g másla, 2 lžíce oleje, 1 cibule, 2 lžíce hladké mouky, 2 lžíce cukru, 1 bobkový list, 1 špetka tymiánu, 4 zrnka nového koření, 6 kuliček pepře, 1 hřebíček, 1 litr vývaru, 1 konzerva rajského protlaku, sůl

Jak připravit tento recept:

V hrnci rozehřejeme máslo a olej, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme. Mícháme a přidáváme mouku, krátce ji osmahneme, přidáme cukr, všechno koření a promícháme. Zalijeme vývarem z masa nebo masoxu, přidáme konzervovaný rajský protlak, zamícháme a vaříme 15 minut. Dochutíme solí, případně octem a cukrem. Podáváme s hovězím masem a kynutými knedlíky.

Další recepty:
Zapečené těstoviny s kuřecím masem posypeme strouhaným sýrem.
Kuřecí kung-pao s rýží kterou uvaříme podle návodu.
Koprová omáčka se smetanou.
Boloňské špagety s mletým masem posypané strouhaným sýrem.
Smetanová koprová omáčka s nasekaným koprem.
Boršč bez masa s uzeným tofu.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Zapečené těstoviny s uzeným masem které doplní chuť těstovin.
Zelňačka bez masa ke které přidáme osmažené kostičky housky.
Pizza těsto pečeme do zlatava 20-25 minut.
Kuřecí kousky s nivou a bramborovou kaší.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Jogurtové těsto na pizzu pečenou ve vyhřáté troubě.
Rajská polévka z protlaku

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje rajská omáčka z konzervovaného protlaku a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.