Recepty > polévky > rajská polévka podle Olgy
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
cibule, olej, rajčata, masox, mléko, cibule, hladká mouka, smetana, rohlík
Recept na přípravu:
Na rozehřátém oleji osmahneme cibuli, přidáme pokrájená rajčata, která podusíme do změknutí, pokud je nutné, podlijeme, rozmixujeme, přecedíme přes sítko, přidáme mléko, kostku masoxu, lžíci hladké mouky, povaříme, přidáme smetanu a necháme přejít varem.
Podáváme s kostičkami opečeného rohlíku.
Další recepty:
Bramboračka s houbami a kořenovou zeleninou.
Rajská polévka s rýží z protlaku.
Sladká koprová omáčka se smetanou.
Kuřecí vývar s noky nalijeme na talíře.
Máslové noky do polévky necháme zavařit.
Polévka z kuřecích krků které můžeme obrat.
Krémová bramboračka do které vmícháme nepříliš tuhou šlehačku.
Koprová kulajda do které vmícháme na kousky pokrájená vejce.
Rajská polévka se sýrovými knedlíčky kteroé na talíři přelijeme.
Chřestový krém vaříme 10 minut.
Dýňová polévka se zázvorem na jejíž povrch nasypeme slané sušenky.
Rajská polévka s těstovinami
Ochutnejte recept rajská polévka podle Olgy.