Recepty

Recepty > polévky > rajská polévka z protlaku s rýží

Rajská polévka z protlaku s rýží

Suroviny potřebné pro přípravu:

250 g rýže, 600 g vody, sůl, 2 cibule, bobkový list, kousek celé skořice, nové koření, 210 g rajského protlaku, cukr (asi 6 lžic)

Recept na přípravu:

Nejprve si osmahneme cibulku nakrájenou na kostičky v hrnci, přidáme syrovou rýži, osmahneme a zalijeme vodou. Ve druhém hrnci osmahneme cibulku na kostičky, přidáme rajský protlak, cukr, zalijeme 2 litry vody, přidáme koření a přivedeme k varu. Poté vložíme uvařenou rýži a necháme hvíli zavařit. Nijak nezahušťujeme.

Další recepty:
Slepičí vývar pomalu vaříme do změknutí nudlí.
Cibulačka z červené cibule se zapečenými sýrovými toustíky.
Rajská polévka z protlaku dochucená kořením.
Rychlá čočkovka kterou vaříme, až změkne zelenina.
Houbová kulajda s pepřem a octem.
Svíčková z dýně hokaidó překvapí svou chutí.
Krémová zelňačka s nadrobno pokrájenou petrželkou.
Gulášová polévka z mletého masa kterou dochutíme polévkovým kořením.
Pikantní česnečka kterou posypeme drobně nakrájenými vejci.
Kulajda se zakysanou smetanou kterou dochutíme octem.
Květáková polévka s knedlíčky kterou zdobíme zelenou petrželkou.
Kuřecí vývar s drobením do které vrátíme obrané maso.
Hovězí vývar s drožďovými knedlíčky 4 minuty zavaříme.
Rajská polévka s rýží

Recepty
Motto

Rajská polévka z protlaku s rýží má své kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.