Recepty > omáčky > raráškova omáčka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
150 g majonézy, 50 g kysané smotany, 1 polévková lžíce červeného vína, trocha kečupu, 50 g rajčatového protlaku, 1 nadrobno pokrájaná feferonka, špetka cukru, sůl
Jak připravit tento recept:
Všechny suroviny smícháme. Pokud by byla omáčka málo pikantní můžeme podle chuti přidat další feferonku.
Další recepty:
Čínská pikantní polévka vařená do zhoustnutí.
Kakaová buchta pečená dozlatova.
Domácí tatarka s trochou pepře.
Pikantní kuřecí nudličky necháme dojít cca 5 minut.
Sladká chilli omáčka při vaření zhoustne.
Chilli con carne prohřejeme a podáváme.
Polévka z fazolových lusků s pokrájeným libečkem.
Rajská omáčka s hovězím masem a s vhodnou přílohou.
Hovězí řízky naruby kterým necháme zapéct kůrku.
Úhoř na víně s brambory jako přílohou.
Koprová omáčka se smetanou.
Polévka s fazolovými lusky a koprem a nakrájenou polovinou natvrdo uvařeného vajíčka.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Chilli omáčka
Dozvíte se zde, jak se připravuje raráškova omáčka a recept na přípravu.