Recepty > kuře > ražniči v trojobalu
Potřebné suroviny:
kuřecí řízky, sůl, mletý pepř, kabanos nebo klobáska, anglická slanina, cibule, uzený sýr, žampiony, olej, vejce, mouka, strouhanka na obalení
Postup přípravy:
Kuřecí řízky mírně naklepeme, osolíme, opepříme mletým pepřem a všechny suroviny nakrájíme na stejné kousky. Poté střídavě napichujeme na špejle, obalíme jako řízek a smažíme ve vyšší vrstvě oleje.
Podáváme s brambory, hranolky nebo bramborovou kaší a oblohou.
Další jídla:
Čínská pikantní polévka do které přidáme rozšlehané vajíčko.
Naložené kuřecí řízky podáváme s tatarkou a brambory.
Masová směs na tousty recept na přípravu.
Kuře se sýrovou omáčkou přelijeme.
Hovězí guláš podáváme s knedlíky nebo chlebem.
Plátky krkovice na gril druhý den grilujeme.
Hovězí plátky na houbách s rýží.
Vepřové plátky na smetaně ke kterým přidáme sýr.
Marinované kuřecí řízky podáváme s hranolkami.
Pikantní kuře pečeme v alobalu.
Kuřecí kousky s nivou podáváme s těstovinami.
Kuřecí nudličky s rýží usmažíme na oleji.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Recept na kuřecí řízky v jogurtu
Recept na přípravu jídla ražniči v trojobalu přináší na talíř inspiraci.