Recepty > omáčky > remuláda z kyselé smetany
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 žloutky z vajíček natvrdo, 1 syrový žloutek, 1/8 litru oleje, 1 lžička hořčice, 2 lžičky citronové šťávy nebo octa, 1 lžička jemně sekané cibule, 1 lžička kaparů, 2 malé okurky 1 sardelka, 1 lžička sekané zelené petržele, sůl, mletý pepř, 1/8 litru kyselé smetany
Jak připravit tento recept:
Vařené žloutky protřeme sítem, utřeme se syrovým žloutkem, po kapkách vmícháme olej, přidáme ocet, hořčici a ostatní přípravy. Podle potřeby zředíme kyselou smetanou.
Další recepty:
Bavorská svíčková získá jemnou chuť brusinek.
Francouzská bramboračka zasypaná nasekanou petrželkou.
Koprová omáčka se smetanou.
Domácí majonéza mixovaná ve vysoké nádobě.
Francouzská cibulová polévka se šunkou a sýrem.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Kuřecí a krůtí fondue podáváme s chlebem.
Majonéza bez vajec dochucená podle individuání chuti...
Ryby nakládané na kyselo necháme na chladném místě 10 až 14 dnů.
Smažená cibule s hrachovou kaší.
Sýrové fondue napíchnuté na speciální vidličku.
Francouzské kuře na červeném víně které dochutíme barevným pepřem.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Francouzská pórková polévka
Dozvíte se zde, jak se připravuje remuláda z kyselé smetany a recept na přípravu.