Recepty
k

Recepty > omáčky > remuládová omáčka

Remuládová omáčka recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

2 vejce, 1 lžíce citronové šťávy, 1 lžíce ostré hořčice, sůl, bílý pepř, 1/8 l oleje, 1 lžíce kaparů, 1 nakládaná okurka, 1 malá cibule, 2 stonky estragonu, kerblíku nebo zelené petrželky

Jak připravit tento recept:

Oddělíme žloutky od bílků. Vaječné žloutky rozšleháme s citronovou šťávou, hořčicí, solí a pepřem. Za stálého šlehání přidáváme olej, nejdříve po kapkách, později tenkým pramínkem. Dáme okapat kapary a nakládanou okurku. Oloupeme cibuli, omyjeme a osušíme bylinky a odděleně nasekáme cibuli, bylinky a nakládanou okurku. Přimícháme kapary.

Další recepty:
Smetanová česneková polévka s osmaženými houskovými kostičkami.
Smetanová polévka s houbami a bramborem.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Ruský boršč do kterého přidáme lžíci zakysané smetany.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Hlíva ústřičná v čínském karamelu lehce promícháme a opečeme.
Sypaný koláč s jablky nakrájíme a podáváme.
Nadýchaný perník polijeme čokoládou.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Dýňová polévka se zázvorem posypaná nalámanými sušenkami.
Italská rajčatová omáčka přikrytá poklicí.
Špagety Carbonara česky uhlířské.
Kuře na skořici pečeme, dokud není kůrčička zlatohnědá.
Rajčatová omáčka

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje remuládová omáčka a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.