Recepty > kuře > řízky s bramborem z parního hrnce
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
kuřecí řízky, zelenina (může být i mražená), brambory, grilovací koření
Postup přípravy:
Řízky lehce naklepeme, okořeníme grilovacím kořením a vložíme do parního hrnce. Oloupané brambory nakrájíme na kostičky a vložíme do prostředního patra parního hrnce, který zapneme na 40 minut. Do posledního patra vložíme 15 minut před koncem paření zeleninu.
Další jídla:
Kuřecí čína s ananasem a arašídy.
Kuře na paprice s knedlíkem několik minut provaříme.
Kuřecí srdíčka na smetaně krátce prohřejeme.
Kuře s kari omáčkou povaříme, přilijeme smetanu a prohřejeme.
Zelná polévka s bramborem do které vlijeme rozkvedlané vejce.
Naložené vepřové řízky osmažíme na rozehřátém oleji.
Kuřecí čína s hlívou ústřičnou.
Kachní stehna se zelím pečeme 1,5 hodiny za průběžného polévání.
Maďarský guláš s bramborem a paprikami.
Plněné kuřecí řízky se zeleninou.
Kuře na paprice s rýží.
Kuřecí řízky v jogurtu
Recept, podle kterého je hračka připravit řízky s bramborem z parního hrnce.