Recepty

Recepty > kuře > rizoto s drůbežími játry

Rizoto s drůbežími játry recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

300 g rýže, 2 cibule, 1 kg kuřecích jater, špetka soli, 2 lžíce sterilovaného hrášku, 70 g sýru ke strouhání, 2 lžíce másla, 1 lžíce hladké mouky, 2 mrkve, 2 lžíce sterilované kukuřice

Postup přípravy:

Játra očistíme, odblaníme a nakrájíme na kousky. Pak je přidáme na zesklovatělou cibulku a chvíli podusíme. Vydušený výpek slijeme, zaprášíme moukou, osolíme, opepříme a za stálého míchání uvaříme do omáčku. Rýži uvaříme v mírně osolené vodě, do slité rýže přidáme hrášek, na kousky nakrájenou mrkev, kukuřici a játra, promícháme a prohřejeme. Na talíři podáváme v kopečcích, které posypeme strouhaným sýrem a podlijeme omáčkou.

Další jídla:
Kuře na kari dochutíme solí.
Drůbeží rizoto posypeme nastrouhaným sýrem eidam.
Velikonoční mazanec vložíme do trouby a pečeme.
Kuře na česneku pečeme v předem vyhřáté troubě.
Drůbeží játrová paštika se lžicí roztopeného másla.
Kuřecí rizoto se zeleninou ozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Kuřecí plátky s cuketou a omáčkou.
Kuřecí játrová paštika kterou zabalíme do alobalu, aby neokorala.
Kuře kung-pao podáváme s rýží.
Kari rizoto zahušťujeme solamylem.
Velikonoční nádivka s kopřivami kterou podáváme nakrájenou na plátky.
Kuřecí řízky v jogurtu

Recepty
Motto

Recept, podle kterého je hračka připravit rizoto s drůbežími játry.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.