Recepty > houby > rizoto s hříbky
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
rýže, 150 g hříbků, 300 g vepřového masa, olej, 1 a půl lžíce vegety, sůl, pepř, strouhaný sýr
Recept na přípravu:
Do hrnce vložíme vařit rýži do které přidáme sůl a vegetu. Mezitím si nakrájíme na nudličky vepřové maso, které orestujeme na rozpáleném oleji. Maso osolíme, opepříme a podlijeme trochou vody. Dusíme asi 15 minut pod pokličkou. Poté přidáme nadrobno nakrájené hříbky a dusíme dokud není rýže hotova. Hotovou rýži scedíme, prolijeme vodou a přidáme rovnou na pávev. Promícháme, přikryjeme pokličkou a necháme prohřát. Na talíři posypeme strouhaným sýrem.
Další recepty:
Hlívový guláš dochutíme majoránkou.
Chilli con carne z fazolí.
Smaženice z hub s vajíčky.
Kari rizoto s kuřecím masem.
Houbový guláš zahustíme smetanou, rozmíchanou s moukou.
Houbová polévka na kyselo zředíme horkou vodou.
Řízky z bedly osmažíme dozlatova.
Boloňské špagety do kterých přidáme tymián a bazalku.
Italské rizoto s houbami posypeme parmazánem.
Bedly v těstíčku z obou stran osmažíme.
Houbová polévka s drobnějšími kousky brambor.
Kuřecí řízky v jogurtu
Ochutnejte recept rizoto s hříbky.