Recepty > omáčky > robi maso na kmíně
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
polenta, cibule, robi maso, rýžová mouka, umeocet, shoyu, tofunéza
Jak připravit tento recept:
Na lžíci oleje orestujeme cibuli a drcený nebo celý kmín. Přidáme plátky robi masa také je lehce opečeme. Pak ochutíme shoyu a umeoctem, podlijeme vodou a 10 minut přiklopené dusíme. Poté zahustíme závarkem z jemné rýžové mouky a vody, dochutíme lžicí tofunézy a ještě několik minut provaříme.
Další recepty:
Zapečené těstoviny s uzeným masem a kyselou okurkou jako vhodnou přílohou.
Houbová svíčková mírně okyselená.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Plněný meloun podáváme horký, ihned po upečení.
Těstoviny s vejci a kečupem.
Bavorská svíčková se lžičkou brusinek.
Koprová omáčka se smetanou.
Pikantní kuřecí guláš do kterého přidáme nudličky kuřecího masa.
Lososová polévka dosolená podle chuti.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Houbový guláš zahustíme smetanou.
Sojové maso na kmíně podáváme s těstovinami.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Smaženice z hub
Dozvíte se zde, jak se připravuje robi maso na kmíně a recept na přípravu.