Recepty

Recepty > omáčky > romská omáčka k fondue

Romská omáčka k fondue recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

2 sardelky, 1 cibule, 4 lžíce kečupu, 2 lžíce oleje, 1 lžíce petrželky, 1 lžička hořčice ostré, 1 lžička pažitky, sladká paprika, pepř, sůl

Jak připravit tento recept:

Cibuli nakrájíme nadrobno. Veškeré ingredience spolu spojíme (utřeme) a vmícháme do nich cibuli. Nakonec omáčku dochutíme kořením.

Další recepty:
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Pivní cibulačka s kostkami opečeného nakrájeného chleba.
Cibulačka z červené cibule se zapečenými sýrovými toustíky.
Koprová omáčka se smetanou.
Smažená cibule s hrachovou kaší.
Kuřecí a krůtí fondue podáváme s chlebem.
Bavorská svíčková získá jemnou chuť brusinek.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Pivní marináda na marinování masa.
Kuřecí stehna na česneku ozdobíme zelenou petrželkou.
Smetanová česneková polévka do které přidáme prolisovaný česnek.
Sýrové fondue napíchnuté na speciální vidličku.
Cibulová polévka se sýrem strouhaným.
Cibulová omáčka

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje romská omáčka k fondue na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.