Recepty

Recepty > kuře > romské řízečky

Romské řízečky

Potřebné suroviny:

400 g kuřecího masa
4 cibule
5 lžic solamylu
5 lžic oleje
2 lžíce worchesterové omáčky
2 lžíce sojové omáčky
sůl
pepř
kari koření
sladká mletá paprika
5 vajec

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme najemno. Všechny ingredience smícháme a necháme odležet v ledničce do druhého dne. Smažíme na rozpáleném oleji.

Další jídla:
Pečená krůtí stehna pečeme cca 2 hodiny.
Kuřecí nudličky na smetaně dochutíme solí a pepřem.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Marinované kuřecí řízky, na každý položíme plátkový sýr.
Obrácené řízky osmažíme na rozpáleném oleji.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Marinovaná kuřecí křídla za mírného podlévání upečeme.
Drůbeží sekaná připravená z polotovaru.
Pečený bažant na slanině podáváme s knedlíky a červeným zelím.
Citronové kuře podáváme s bramborovou kaší.
Kuřecí směs s cibulí upečeme.
Recept na cibulové čatní přináší charakteristickou chuť.
Kuřecí játra v bramboráku podáváme se zeleninovou oblohou.
Recept na cibulové kuře

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla romské řízečky přináší na talíř inspiraci.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.