Recepty

Recepty > ostatní > romské tousty

Romské tousty

Suroviny potřebné pro přípravu jídla:

Na přípravu budeme potřebovat: 1 veka, česnek, 2 sýry se šunkou, olej, pažitka

Postup přípravy:

Veku nakrájíme na plátky, které opečeme z obou stran na rozpáleném oleji a necháme chvilku okapat na ubrousku. Potřeme česnekem, ještě teplé namažeme sýrem a posypeme sekanou pažitkou.

Další recepty:
Králík na paprice podáváme s knedlíkem.
Recept na cibulové čatní které nalijeme do sklenic.
Kuře na rajčatech a paprice vytvoří křupavou kůrčičku.
Italský chléb focaccia pečeme při teplotě 220-250 °C.
Topinky s masovou směsí posypeme strouhaným eidamem.
Králík na moravance, jednotlivé porce masa osolíme a obalíme ve slanině...
Masová směs na tousty do níž přidáme zeleninovou směs.
Kuře na paprice podáváme s rýží.
Pečené kuře se sýrem podáváme s topinkami.
Šumavská bramboračka s odděleně vařenými brambory.
Žitný chléb z kvásku necháme alespoň hodinu vychladnout.
Zapečený květák se smetanou podáváme s brambory.
Zelňačka s klobásou a smetanou rozmíchanou s moukou.
Pečené tousty s kuřecím masem

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíte jídlo domácí romské tousty.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.