Recepty > omáčky > ruská majonéza
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 vejce, 1 lžička soli, rostlinný olej, 4 lžíce plnotučné hořčice, 3 lžíce octa
Jak připravit tento recept:
Stejné množství kaviáru a humra prolisujeme a smícháme s majonézou. Podle chuti přidáme hořčici.
Další recepty:
Holandská polévka s pórkem.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Hovězí maso s křenem ke kterému přimícháme křenovou pastu.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Sekaná se sýrem a křenem kterou pečeme asi 45 minut.
Majonéza bez vajec dochucená podle individuání chuti...
Ruská polévka boršč který zahustíme smetanou s rozkvedlanou lžící mouky.
Domácí majonéza mixovaná ve vysoké nádobě.
Francouzské kuře na červeném víně které dochutíme barevným pepřem.
Italská polévka s rýží ke které přidáme pyré z mrkve.
Koprová omáčka se smetanou.
Majonéza z mléka s octem, pepřem a hořčicí.
Italská zeleninová polévka minestrone psypaná strouhaným parmezánem.
Ruský boršč
Dozvíte se zde, jak se připravuje ruská majonéza a recept na přípravu.