Recepty > omáčky > ryba s omáčkou a rýžovými koulemi
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
ryby, rýže, řasa nori, kukuřice, mangold, houby shiitake, umeboshi/umepasta, kukuřičný škrob
Jak připravit tento recept:
Filety ryby vložíme do hrnce, přidáme pokrájené čerstvé shiitake, mangold, kukuřici, sůl, podlijeme vodou a dusíme. Když je ryba hotová, tak ji vyjmeme a omáčku zahustíme kukuřičným škrobem. Uvařenou rýži necháme zchládnout a mokrýma rukama vytvoříme koule, do kterých vložíme kousek umeboshi. Koule zabalíme do opražené řasy nori.
Další recepty:
Koprová omáčka se smetanou.
Kuřecí soté na kari s různě upravenými brambory jako přílohou.
Houbová svíčková mírně okyselená.
Plněný meloun podáváme horký, ihned po upečení.
Rýže s hráškem posypaná strouhaným sýrem.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Zapečené těstoviny s uzeným masem a kyselou okurkou jako vhodnou přílohou.
Čočková polévka se zeleninou bez nutnosti ohřívání.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Pečená kachna s jablky a zelím a bramborovým knedlíkem.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Thajské rýžové nudle s kuřecím masem a měsíčky limetky.
Bramborový guláš podáváme s chlebem.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
Dozvíte se zde, jak se připravuje ryba s omáčkou a rýžovými koulemi a recept na přípravu.