Recepty

Recepty > omáčky > ryba s omáčkou a rýžovými koulemi

Ryba s omáčkou a rýžovými koulemi recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

ryby, rýže, řasa nori, kukuřice, mangold, houby shiitake, umeboshi/umepasta, kukuřičný škrob

Jak připravit tento recept:

Filety ryby vložíme do hrnce, přidáme pokrájené čerstvé shiitake, mangold, kukuřici, sůl, podlijeme vodou a dusíme. Když je ryba hotová, tak ji vyjmeme a omáčku zahustíme kukuřičným škrobem. Uvařenou rýži necháme zchládnout a mokrýma rukama vytvoříme koule, do kterých vložíme kousek umeboshi. Koule zabalíme do opražené řasy nori.

Další recepty:
Koprová omáčka se smetanou.
Kuřecí soté na kari s různě upravenými brambory jako přílohou.
Houbová svíčková mírně okyselená.
Plněný meloun podáváme horký, ihned po upečení.
Rýže s hráškem posypaná strouhaným sýrem.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Zapečené těstoviny s uzeným masem a kyselou okurkou jako vhodnou přílohou.
Čočková polévka se zeleninou bez nutnosti ohřívání.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Pečená kachna s jablky a zelím a bramborovým knedlíkem.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Thajské rýžové nudle s kuřecím masem a měsíčky limetky.
Bramborový guláš podáváme s chlebem.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje ryba s omáčkou a rýžovými koulemi a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.