Recepty

Recepty > ryby > rybí filety na žampionech

Rybí filety na žampionech

Suroviny potřebné pro přípravu:

4 rybí filety, sůl, mletý pepř, citronová šťáva, 1 cibule, 150g žampionů, 1 lžíce másla, hladká mouka, olej

Postup přípravy:

Rybí filety osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.

Na rozpáleném másle orestujeme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme žampiony nakrájené na plátky, orestujeme a podusíme doměkka.

Rybí filety poprášíme hladkou moukou, z obou straná opečeme na rozpáleném oleji, přidáme trochu vody, podušené žampiony a chvilku podusíme, až budou ryby hotové.

Rybí filety na žampionech podáváme s brambory.

Další recepty:
Kapr na grilu potřeme a grilujeme.
Rybí karbanátky osmahneme dozlatova.
Rybí polévka z pstruha s osmaženou žemlí.
Žampionová polévka se zeleninou a kostičkami rohlíků.
Vánoční kapří polévka z hlav a vnitřností.
Úhoř na másle zalitý vínem.
Krémová rybí polévka s omeletkami.
Pečený losos s vařenými brambory jako přílohou.
Grilovaný hermelín s brusinkovou omáčkou a zeleninovým salátem.
Žraločí steak z filetů.
Aljašská treska na másle přelitá výpekem.
Ryby nakládané na kyselo v octu.
Štika na másle osmažená dozlatova.
Recept na filety z lososa

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíte pokrm rybí filety na žampionech.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.