Recepty > ryby > rybí polévka z filat
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
300 g rybího filé, 1 lžíce solamylu, 5 lžic sladkého červeného vína, 2 cibule, 1 litr kuřecího vývaru, sůl, mletý pepř, kari koření, 2 lžíce sojové omáčky
Postup přípravy:
Filé nakrájíme na kostičky, které lehce obalíme v solamylu. Poté přidáme do mísy ke sladkému vínu. Vývar ohřejeme v pánvi. Cibuli pokrájíme na tenká kolečka a přidáme do vývaru. Ihned po cibuli přidáme i maso. Vaříme zakryté poklicí při mírné teplotě cca 5 minut. Nakonec přisypeme koření a dochutíme sojovou omáčkou.
Další recepty:
Úhoř na másle zalitý vínem.
Rybí polévka z filé dochucená mlékem.
Žraločí steak z filetů.
Žampionová polévka se zeleninou a kostičkami rohlíků.
Kapr na grilu potřeme a grilujeme.
Rybí karbanátky osmahneme dozlatova.
Kuřecí ragú se smetanou.
Vánoční kapří polévka z hlav a vnitřností.
Aljašská treska na másle přelitá výpekem.
Ryby nakládané na kyselo v octu.
Pečený losos s vařenými brambory jako přílohou.
Krémová rybí polévka s omeletkami.
Štika na másle osmažená dozlatova.
Rybí polévka z tresky
Recept, podle kterého připravíte pokrm rybí polévka z filat.