Recepty

Recepty > polévky > rychlá fazolačka s rajčaty

Rychlá fazolačka s rajčaty

Suroviny potřebné pro přípravu:

cibule, pikantní klobása, hladká mouka, masový vývar, masox, konzervované fazole, konzervovaná rajská jablíčka, česnek, olej, pálivá mletá paprika, vegeta, majoránka, sůl

Recept na přípravu:

Pokrájenou cibuli osmahneme s pokrájenou klobásou na trošce oleje. Zahustíme moukou, podlijeme vroucím vývarem, přidáme kostku masoxu a necháme na mírném ohni povařit. Potom přidáme konzervu fazolí i s nálevem, konzervu rajských jablíček, utřený česnek a vegetu. Dochutíme paprikou, majoránkou a solí. Znovu povaříme a na závěr zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody. Fazolačku podáváme ještě teplou s čerstvým pečivem.

Další recepty:
Rychlá česnečka s osmaženými kostičkami housky.
Fazolový krém do kterého vmícháme ušlehanou smetanu.
Červená zelňačka se sušenými švestkami.
Hovězí polévka s noky které vyplavou na povrch.
Hovězí plátky na houbách podle chuti zahustíme.
Babiččina bramboračka s česnekem.
Pikantní zelňačka s brambory.
Cuketová polévka se smetanou posypaná osmaženou houskou.
Kyselica s klobásou nakrájenou na kolečka.
Krkonošské kyselo podáváme s brambory.
Rybí polévka z tresky doplněná petrželovou natí.
Smažený hermelín se šunkou osmažíme z obou stran dozlatova.
Koprová kulajda do které vmícháme pokrájená vejce.
Cuketová omáčka

Recepty
Motto

Rychlá fazolačka s rajčaty má své chuťové kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.