Recepty > polévky > rychlá italská polévka
Suroviny potřebné pro přípravu:
kečup, masox, hladká mouka, olej, střední cibule, hrst těstovin
Recept na přípravu:
Do 1 litru vody vylijeme 1 lahev kečupu a rozdrobíme kostku masoxu. Na pánvi necháme na oleji zesklovatět cibuli nakrájenou na drobné kostičky a přidáním hladké mouky vytvoříme tzv. cibulovou jíšku. Vsypeme z pánvičky do vroucí vody s kečupem a masoxem a dobře promícháme a 5 minut povaříme.Na závěr přidáme do talíře lžíci nebo dvě vařených těstovin.
Další recepty:
Rychlá sýrová polévka s rohlíkem.
Sýrová omáčka s česnekem a těstoviny předem uvařenými.
Silná česnečka s nastrouhaným sýrem ve vajíčku.
Pravý ukrajinský boršč nakonec krátce podusíme.
Česneková omáčka ke steaku příloha.
Krémová zelňačka dochucená vegetou.
Rychlá gulášová zelňačka chutná ještě teplá.
Ruský boršč s mletým masem podáváme s polévkovým kořením.
Mexická fazolačka chuťově doladěná estragonovým octem.
Česnečka s bramborem který vyříme do změknutí.
Svíčková z králíka halali rozmixovaná.
Ovarová polévka s kroupami kterou dochutíme česnekem.
Španělská česneková polévka do které přidáme kostičky z osmažené veky.
Italská rajčatová omáčka
Rychlá italská polévka má své chuťové kouzlo.