Recepty

Recepty > polévky > rychlá krevetová polévka

Rychlá krevetová polévka

Suroviny potřebné pro přípravu:

mražené krevety, mražený porcovaný špenát, zeleninový vývar, kokosové mléko, solamyl, kysaná smetana, muškátový květ, pepř, sůl

Recept na přípravu:

Mražené krevety a špenát necháme mírně rozmrznout. Zahřejeme zeleninový vývar, přidáme krevety a špenát. Přivedeme k varu, vmícháme kokosové mléko se zakysanou smetanou. Krátce povaříme na mírném ohni a podle potřeby zahustíme solamylem rozpuštěným v trošce vlažné vody. Dochutíme mletým muškátovým květem, pepřem a solí. Polévku podáváme ještě horkou s kouskem čerstvého bílého pečiva.

Další recepty:
Hovězí plátky na houbách podle chuti zahustíme.
Smažený hermelín se šunkou osmažíme z obou stran dozlatova.
Rychlá česnečka s osmaženými kostičkami housky.
Fazolový krém do kterého vmícháme ušlehanou smetanu.
Červená zelňačka se sušenými švestkami.
Hovězí polévka s noky které vyplavou na povrch.
Babiččina bramboračka s česnekem.
Pikantní zelňačka s brambory.
Cuketová polévka se smetanou posypaná osmaženou houskou.
Kyselica s klobásou nakrájenou na kolečka.
Krkonošské kyselo podáváme s brambory.
Rybí polévka z tresky doplněná petrželovou natí.
Koprová kulajda do které vmícháme pokrájená vejce.
Krevetová polévka

Recepty
Motto

Rychlá krevetová polévka má své chuťové kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.