Recepty > kuře > rychlá kung-pao čína
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
2 kuřecí řízky, 6 lžic sojové omáčky, 5 lžic cukru, sůl, olej, solamyl
Postup přípravy:
Kuřecí řízky omyjeme, nakrájíme na nudličky, lehce osolíme a vložíme do misky. Přidáme cukr, sojovou omáčku, solamyl a zamícháme. Zalijeme olejem, aby bylo maso ponořené a necháme v lednici odležet - čím déle, tím je maso křehčí. Osmažíme na oleji z číny. Podáváme s rýží.
Další jídla:
Kuře s kari omáčkou povaříme, přilijeme smetanu a prohřejeme.
Vepřové kotlety na paprice podáváme s vhodnou přílohou.
Kuřecí čína s ananasem a arašídy.
Kuře na paprice s knedlíkem několik minut provaříme.
Hovězí roštěná na smetaně podáváme s rýží nebo knedlíky.
Kuřecí čína s hlívou ústřičnou.
Kachní stehna se zelím pečeme 1,5 hodiny za průběžného polévání.
Kuřecí srdíčka na smetaně krátce prohřejeme.
Fazolová polévka z lusků zdobená zakysanou smetanou.
Kuřecí stehna s paprikou podáváme s bramborami v různé podobě.
Kuře na paprice s rýží.
Pečené krocaní stehno
Recept, podle kterého je hračka připravit rychlá kung-pao čína.