Recepty

Recepty > polévky > rychlá polévka ke svačině

Rychlá polévka ke svačině recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 litr vody, 1 kostka masoxu, 40 g hery nebo másla, 40 g mouky, 1 vejce uvařené na tvrdo, 1 uzenka, 1 lžíce nadrobno pokrájené zelené natě, 1 lžička čerstvého másla, sůl, mletý pepř

Recept na přípravu:

Z rozehřátého tuku a mouky si připravíme světle hnědou jíšku, kterou zalijeme vodou, důkladně rozšleháme, přidáme masox a vaříme nepřikryté za občasného míchání 10-15 minut. Přidáme na kostičky nakrájené vajíčko a uzenku, necháme přejít varem a dochutíme solí, pepřem, zelenou natí a kouskem másla.

Další recepty:
Zelňačka s pohankou kterou vaříme do změknutí.
Polévka z uzeného kolena se zakysanou smetanou.
Kyselo s houbovo-vaječnou směsí.
Kuře na pivu s bramborovou kaší a švestkovým kompotem.
Bramboračka s houbami a drceným kmínem.
Rychlá česnečka s osmaženými kostičkami housky.
Zeleninová polévka se zelím do které přidáme rozšlehaná vejce.
Česnečka s bramborem a opečeným chlebem.
Zeleninová polévka s nudlemi na talíři posypeme parmezánem.
Francouzská bramboračka s nadrobno nasekanou petrželkou nebo pažitkou.
Boršč s červenou řepou podáváme s chlebem nebo samotný.
Rychlá rajská omáčka

Recepty
Motto

Ochutnejte recept rychlá polévka ke svačině.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.