Recepty > polévky > rychlá polévka z kastrolu
Suroviny potřebné pro přípravu:
masox, vajíčko, 5 dkg másla, svazeček zelené petrželky nebo pažitky
Recept na přípravu:
Uvaříme 1 litr vody s masoxem. Na pánvičce osmahneme na rozehřátém másle nadrobno nasekanou petrželku a vmícháme vajíčko. Lžičkou vykrajujeme knedlíčky, které vkládáme do vařící vody s masoxem. Krátce povaříme a můžeme podávat.
Další recepty:
Polévka z rajčatové šťávy a jablka.
Kuřecí vývar s drobením zdobíme zelenou petrželkou.
Jemná cibulačka s nakrájenou pažitkou.
Silná česnečka s nastrouhaným sýrem ve vajíčku.
Chlebová polévka se slaninou a smetanou.
Francouzská bramboračka ke které přimícháme smetanu s rozkvedlanými žloutky.
Hovězí Eintopf připravíme podle staroněmeckého receptu.
Česneková omáčka ke steaku z prolisovaného česneku.
Rychlá česnečka s osmaženými kostičkami housky.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Cibulačka z červené cibule - třetinu másla rozehřejeme.
Mozečková polévka se žloutkem.
Drůbeží rizoto se žampiony posypeme sýrem.
Drožďová polévka s pórkem
Rychlá polévka z kastrolu má své chuťové kouzlo.