Recepty

Recepty > polévky > rychlá polévka z kastrolu

Rychlá polévka z kastrolu

Suroviny potřebné pro přípravu:

masox, vajíčko, 5 dkg másla, svazeček zelené petrželky nebo pažitky

Recept na přípravu:

Uvaříme 1 litr vody s masoxem. Na pánvičce osmahneme na rozehřátém másle nadrobno nasekanou petrželku a vmícháme vajíčko. Lžičkou vykrajujeme knedlíčky, které vkládáme do vařící vody s masoxem. Krátce povaříme a můžeme podávat.

Další recepty:
Polévka z rajčatové šťávy a jablka.
Kuřecí vývar s drobením zdobíme zelenou petrželkou.
Jemná cibulačka s nakrájenou pažitkou.
Silná česnečka s nastrouhaným sýrem ve vajíčku.
Chlebová polévka se slaninou a smetanou.
Francouzská bramboračka ke které přimícháme smetanu s rozkvedlanými žloutky.
Hovězí Eintopf připravíme podle staroněmeckého receptu.
Česneková omáčka ke steaku z prolisovaného česneku.
Rychlá česnečka s osmaženými kostičkami housky.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Cibulačka z červené cibule - třetinu másla rozehřejeme.
Mozečková polévka se žloutkem.
Drůbeží rizoto se žampiony posypeme sýrem.
Drožďová polévka s pórkem

Recepty
Motto

Rychlá polévka z kastrolu má své chuťové kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.