Recepty

Recepty > polévky > rychlá polévka z mletého masa hovězího

Rychlá polévka z mletého masa hovězího

Suroviny potřebné pro přípravu:

200g předního hovězího masa, kousek mrkve, celeru, petržele, kapusty a cibule, petrželka, 1 kulička pepře, 1 kulička nového koření, sůl, 3 lžíce polévkových těstovin nebo rýže, 1,5 litru vody, masox

Recept na přípravu:

Opláchnuté maso pokrájejte na kousky, umelte, zalijte studenou vodou a vařte. Za čtvrt hodiny přidejte sůl, koření a očištěnou zeleninu a vařte dále asi 20 minut. Zeleninu a koření vyjměte, polévku můžete přecedit a maso použít k přípravě pomazánky na toasty nebo náplně do omelet či palačinek, nebo je ponechat v polévce. Do polévky zavařte těstoviny nebo propláchnutou rýži, uvařte doměkka, potom přidejte pokrájenou zeleninu, masox, polévku přihřejte. Při podání posypte drobně pokrájenou petrželkou.

Další recepty:
Čínská švestková omáčka z kuřecího vývaru.
Bílá bramboračka zahuštěná jíškou.
Zelňačka z uzených kostí dochucená polévkovým kořením a solí.
Telecí polévka z vývaru.
Staročeská bramboračka do které vklepneme žloutky.
Hovězí vývar z morkových kostí nalijeme do talířů a podáváme.
Bouillabaisse - mořské plody necháme rozmrazit.
Polévka z mletého hovězího masa s kapáním.
Hovězí vývar z morkových kostí vlijeme do talířů a podáváme.
Telecí ragú s chřestem podáváme s rýží.
Rybí polévka s rajčaty a smaženou houskou.
Hovězí vývar s drožďovými knedlíčky 4 minuty zavaříme.
Česnečka se sýrem a šunkou kterou řelijeme horkým vývarem.
Gulášová polévka z mletého hovězího masa

Recepty
Motto

Rychlá polévka z mletého masa hovězího má své kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.